Az L3Harris Technologies Inc., egy globális űr- és védelmi technológiai vállalat bejelentette, hogy bővíti jelenlétét Európában. Ennek eszközeként egy fejlett elektro-optikai/infravörös (EO/IR) szenzorokkal foglalkozó mérnöki tervező- és gyártó létesítményt hoz létre Lengyelországban

A cég szerint az új gyár várhatóan 2024 elején már működni fog.

Az új 2800 négyzetméteres létesítmény Lengyelországot, a tágabb európai kontinenst és szélesebb körű nemzetközi ügyfeleket szolgál majd ki az L3Harris fejlett EO/IR érzékelőrendszereivel.

„Lengyelországi jelenlétünk növelése elkötelezett csapatot biztosít európai ügyfeleink számára, amelyek megfelelnek egyedi küldetési szükségleteiknek” – mondta Dave Johnson, az L3Harris nemzetközi részlegének alelnöke. „Korszerű EO/IR gyártóüzemünk és megnövekedett üzleti jelenlétünk Európa szívében lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy továbbra is üzemkészek maradjanak, miközben mi továbbra is erősítjük helyi partnerségünket.”

A létesítmény a többfunkciós hatékonyságot növeli a kutatás és fejlesztés, a tervezés és az összeszerelés terén, és teljesen képzett helyi technikusokat alkalmaz a fejlett javítási szolgáltatások és terméktámogatás biztosítása érdekében.

A cég európai jelenléte magába foglalja a varsói irodákat és Európa-szerte jelentős gyártást. 2023 júniusában az L3Harris egy 5500 négyzetméteres gyártási és terméktámogatási központot nyitott meg az olaszországi Bolognában.

Az L3Harris évtizedek óta támogatja a lengyel fegyveres erőket, és a következő években azt tervezi, hogy bővíti jelenlétét. Az L3Harris több mint 7000 rádiórendszert szállított Lengyelországba, és továbbra is alkalmaz hazai alkalmazottakat, és együttműködik iparági partnerekkel, köztük a PGZ-vel.

Forrás:

https://www.l3harris.com/newsroom/press-release/2023/09/l3harris-expands-european-presence-sensor-manufacturing-facility

https://www.l3harris.com/sites/default/files/2021-03/L3Harris_Overview_030421.pdf

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük