Egy meg nem nevezett nemzetközi ügyfél szerződött a Rheinmetall-lal 35 mm-es löveg alapú légvédelmi rendszer korszerűsítésére

Forrás: Rheinmetall sajtóközlemény

Több milliós megrendelés: A Rheinmetall modernizálja a Skyguard 35 mm-es légvédelmi rendszerét – a megrendelés értéke három számjegyű millió euró

Egy nemzetközi ügyfél szerződött a Rheinmetall-lal 35 mm-es ágyú alapú légvédelmi rendszereinek korszerűsítésére. A megrendelés lőszert és egyéb alkatrészeket is tartalmaz a modernizált Skyguard légvédelmi ütegekhez. A munka 2023-ban kezdődik. A szerződés értéke a három számjegyű millió eurós tartományba esik.

A Rheinmetall továbbfejleszti az ügyfél 35 mm-es ikerágyúit, és a legújabb Oerlikon GDF009 szabványra hozza őket, amely alkalmas lesz az AHEAD lőszer használatára. Ez lehetővé teszi az ország számára, hogy megvédje magát és létfontosságú eszközeit a légi fenyegetések széles skálájától, beleértve a kisméretű pilóta nélküli légi rendszereket is. A rendelést a Rheinmetall Italia hajtja végre.

A szerződés nagyon fontos a Rheinmetall számára. Ez nemcsak az évtizedek óta fennálló stratégiai ügyfélkapcsolatot erősíti, hanem a Rheinmetall földi légvédelem terén világelső szakértelmébe vetett nagyfokú bizalmat is.

A Rheinmetall a fejlett légvédelmi rendszerek egyik vezető gyártója a világon. Az automata löveg alapú légvédelemben a cég piacvezető és egyetlen átfogó rendszerszállító a tűzvezetési technológia, az automata lövegek, az integrált irányított rakéták és az Ahead lőszerek terén. Légtérfigyelő rendszerek és AESA radartechnológia, nagy teljesítményű szenzortechnológia és nagy energiájú lézereffektorok teszik teljessé termékportfólióját.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük