Az Astor Defence, a világ vezető katonai csomagolási szakértője és gyártója jelentős beruházást jelentett be

 Az Astor Defence egy vadonatúj, az eddiginél nagyobb gyártóüzemet hozott létre Anglia déli partján. Ez a jelentős bővítés új gyártási, tesztelési és tervezési létesítményeket foglal magába. A gyártómű csúcstechnológiás összeszerelő sort, a legkorszerűbb hatlépcsős cink-foszfát előkezelő üzemet (megfelel a TTC490 katonai specifikációnak) és egy teljesen automatizált porbevonatot- és nedves anyagot használó festéksort alkalmaz.

A gyártórendszer több mint 5000 doboz gyártására képes naponta. Ennek kiegészítésére a legmodernebb automatizált UV-nyomtatósort is telepíteni kellett.

Az új létesítményben házon belüli laboratóriumok is helyet kapnak majd, amelyek lehetővé teszik a lőszerdobozok tesztelését, beleértve a Dycometal SSC 2000 sóköd korróziós kamrát, a húzóhegesztési tesztgépeket, a magas hőmérsékletű tárolási tesztekhez szükséges kemencéket és a legújabb alkalmazott vákuummérnöki tesztkamrákat tömítettségi vizsgálat céljából.

„Nagyon izgatottak vagyunk a jövőbeni lehetőségek miatt, amelyeket ezek az új gyártóüzemek kínálnak ügyfeleinknek. Új, legkorszerűbb képességeink lehetővé teszik számunkra, hogy minden szükséges vizsgálatot házon belül végezzünk el, és ezentúl minden gyártásunk az Egyesült Királyságban fog történni. Ez egyre fontosabbá válik, amikor az Egyesült Királyság, az Egyesült Államok és az európai kormányok gazdasági és politikai hangsúlyt helyeznek a nemzeti feldolgozóipar támogatására. Az Egyesült Államok hadseregének képviselői márciusban látogatnak el, hogy szemtanúi legyenek az első cikkelfogadási teszteknek, amelyek a jóváhagyást követően várhatóan az Egyesült Államok kormányának katonai üzleti tevékenységéhez vezetnek majd el” – mondta Henry Turnbull, az Astor Defence ügyvezető igazgatója.

„A munkaerő bővítésére is törekszünk, így ez nagy lökést jelent a helyi Southampton és Portsmouth városok számára, mivel mind a képzett, mind a szakképzetlen munkavállalók számára lesz munkalehetőség. Hiszünk abban, hogy minőségünk és szakértelmünk ezen az iparágon belül páratlan, és most reméljük, hogy szakértelmünket kiterjeszthetjük más speciális, műszaki iparágak csomagolására is” – tette hozzá.

Az Astor csomagolásokat tervez, gyárt és szállít a világ számos legnagyobb védelmi vállalkozója, valamint különböző kormányzati ügynökségek számára. Termékeik között megtalálhatóak a kiváló minőségű Mil Spec és Def Stan kompatibilis lőszerdobozok kormányzati és kereskedelmi ügyfelek számára egyaránt. A kínálat tartalmazza a kis és közepes kaliberű lőszerek csomagolását 155 mm-es lőszerig az összes kapcsolódó belső felszereléssel együtt, bomba raklapokat az MK82, 83 és 84 fegyvercsaládokhoz, tüzérségi gránát csomagoló csöveket, faládákat, valamint M27 M13 és M9 NATO lőszereket.

Ez a technikai fejlődés jelentős lökést jelent a brit mérnökök számára, mivel az Astor Defence ezzel a nagyvolumenű, jelentős befektetésével a katonai csomagolóipar élvonalában helyezkedik el.

Címkép: az Astor Defence cég címere

Forrás:

https://defence-industry.eu/astor-defence-expands-with-new-production-facility/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük